CLICK & COLLECT

PROJECTE ANEM A PLAÇA

El Mercat de Mas Enlaire posa en marxa dijous el nou servei del ‘Click & Collect’, taquilles refrigerades on recollir la compra

L’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa un nou servei de Click & Collect ubicat a l’entrada del mercat de Mas Enlaire.

Aquest servei estarà accessibles de dilluns a divendres fins les 20 h i els dissabtes fins les 15’45h.

Aquest nou servei de recollida de productes del mercat compta amb quatre taquilles refrigerades que serveixen per poder mantenir en òptimes condicions els productes frescos que prèviament s’han compra ton line a les parades.

Per poder fer-ne ús es demana una compra mínima de 15 € per fer la reserva de l’espai refrigerat (locker), i poden ser comandes compartides entre diferents parades del mercat. Aquest nou servei té l’objectiu de millorar la opció de compra de molts consumidors que no poden accedir durant l’horari habitual del mercat, però volen gaudir dels seus productes de proximitat.

Les comandes es podran fer de 9’00 a 11’00 h del matí, o fins a tenir els 4 lockers complerts. Durant aquesta franja horària tothom qui hagi fet la comanda aquell dia podrà anar a recollir-ho d’una manera àgil i còmoda, sobretot perquè no estarà subjecte a fer cues o anar durant l’horari en què estan obertes les parades.

El funcionament del Click & Collect és el següent (important seguir alguna de les dues xarxes socials del Mercat):