SERVEI DE CREACIÓ I CONSOLIDACIÓ D’EMPRESES

El servei de creació i consolidació d’empreses t’informa, t’orienta i t’assessora en tots els aspectes que cal que tinguis en compte a l’hora d’iniciar i gestionar el teu propi negoci:

  • T’ajudem a analitzar la viabilitat personal, comercial, legal, tècnica, econòmica i financera de la teva idea de negoci.
  • T’expliquem tots els tràmits necessaris per donar d’alta el teu negoci.
  • T’ajudem a tramitar la capitalització de la teva prestació d’atur.
  • T’ajudem a buscar, conèixer i poder complir les lleis i normatives que regulen el sector del negoci que vols iniciar.
  • T’ajudem en la cerca de finançament per poder iniciar el teu negoci.
  • T’oferim suport en temes d’organització i gestió interna, RRHH, màrqueting, ajudes i subvencions, etc.


Per rebre assessorament en qualsevol d’aquestes qüestions cal que t’inscriguis aquí .  Un cop t’hagis inscrit, et contactarem per telèfon per a concertar una cita, ja sigui presencial o per videoconferència, com et vagi millor!

Per a més informació, truca al 972 358 260 (extensió 5) o envia’ns un correu electrònic.

Evita errors i anticipa’t a possibles problemes a l’hora d’iniciar el teu propi negoci

Has definit exhaustivament el teu client ideal i el seu problema, necessitat o mancança que tu solucionaràs perfectament amb el teu producte o servei? Saps on anar a buscar aquest client ideal i com convèncer-lo? Has comprovat que la teva oferta sigui suficientment atractiva i solucioni les necessitats reals del teu client ideal? Has calculat quines vendes mínimes has de fer per a poder cobrir totes les despeses del teu negoci i si és realista aconseguir-les? Saps si la ubicació del teu negoci és l’adecuada? Saps quina és la teva competència directa i en quines coses concretes te’n pots diferenciar positivament (per així poder basar la teva estratègia promocional en aquesta diferència)? 

Obrir un negoci de manera ràpida i sense haver reflexionat amb profunditat en aspectes claus com aquests, i també sense haver-se informat degudament de totes les seves implicacions (tècniques, legals, fiscals…), augmentarà dràsticament la teva possibilitat de fracàs.

Per aquest motiu, abans de crear el teu propi negoci, és molt recomanable que dissenyis amb tot detall com funcionarà i com s’organitzarà internament. Existeixen vàries eines que et poden ajudar a dissenyar el funcionament del teu negoci. Les més recomanables són, per una banda el Pla d’empresa, i, per altra banda, el Business Model Canvas, que ve a ser una simplificació del Pla d’empresa.

El Pla d’empresa també serveix per analitzar si un negoci és viable en totes les seves vessants:  comercialment, legalment, tècnicament, econòmicament, financerament, i per comprovar si la persona emprenedora està suficientment preparada i capacitada per a dur a terme el negoci en qüestió; d’aquesta manera, ens permet anticipar possibles problemes futurs.

A més, el Pla d’empresa és un document imprescindible si has de buscar finançament extern per al teu negoci (ajudes, subvencions, préstecs, pòlisses de crèdit…). Si vols que t’ajudem a fer el pla d’empresa del teu negoci, contacta’ns al 972 358 260 (extensió 5) o envia’ns un correu electrònic

No deixis de formar-te en totes les qüestions que afecten directament al teu negoci

A part de l’assessorament individual que t’oferim, al llarg de l’any impartim formacions sobre diferents temes relatius a la gestió de negocis. Són formacions gratuïtes i obertes a tothom, però hi tenen prioritat d’accés les persones que han rebut el nostre assessorament directe i les persones que ja tenen un negoci propi en funcionament.

Aquestes formacions les imparteixen persones especialistes en el seu àmbit (advocats, gestors, experts en màrqueting, etc.). Els dies d’impartició d’aquestes formacions i el procediment per a inscriure’s-hi es poden saber…

– A través de les nostres comunicacions que enviem per email (si no les reps i les vols rebre, escriu-nos un correu electrònic aquí, demanant-nos-ho).

– A través del nostre facebook , motiu pel qual et recomanem que te’n facis seguidor/a, 

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball