MERCATS DE BLANES

Blanes compta amb tres espais a l’aire lliure en què els pagesos de Blanes i rodalia hi venen la fruita i verdura que conreen a les seves terres.

Mercat de fruites i verdures del Passeig de Dintre

Per la seva situació al centre de la població i per raó de les seves dimensions és el mercat de fruites i verdures a l’aire lliure més concorregut de Blanes i ha esdevingut un atractiu d’obligada visita per a turistes i estiuejants. Compta amb 33 parades en què es comercialitzen bàsicament fruita i verdura conreada a les rodalies, així com també flors naturals, fruits secs i d’altres productes alimentaris.

Antigament la plaça dels Dies Feiners era la plaça Vella de Blanes, l’espai on tenia lloc el mercat diari i es venien els productes frescos durant l’època medieval. El mercat en aquesta plaça hi va romandre fins el 1599, any en què es va traslladar al carrer Ample, fins el 1914, en què passà al passeig de Dintre. Encara avui, els blanencs quan anem a comprar al mercat del passeig diem que anem a plaça, recordant el seu primitiu emplaçament.

Mercat de fruites i verdures mas Enlaire/Avinguda de la Pau

Està situat a les voreres exteriors del Mercat d’abastaments i complementa l’oferta de fruites i verdures fresques d’aquest mercat. En total hi ha 5 parades.

Mercat de fruites i verdures de la Plaça Mare de Déu del Vilar

Situat en el marc de les porxades de la plaça Mare de Déu del vilar, des d’aquest petit mercat es pot contemplar la Mediterrània mentre s’adquireixen productes frescos de la rodalia. Aquest mercat compta actualment amb 1 parada.

Horaris dels mercats de fruites i verdures:

 • De Setmana Santa a 15 d’octubre
  De dilluns a divendres: des de les 8:00 a les 15:00 hores.
  Dissabtes: des de les 8:00 a les 15:00 hores.
 • Resta de l’any
  De dilluns a divendres: de les 8:00 a les 13:00 hores (fins a les 14:30 és l’horari de tancament)
  Dissabtes:des de les 8:00 a les 15:00 hores.
  Reglament municipal dels mercats de fruites i verdures a l’aire lliure

Contacte

Ajuntament de Blanes – Departament d’Enginyeria – Secció d’Activitats
Tel.: 972 379 377