ADAPTA EL TEU NEGOCI AL CATALÀ

T’hi ajudem! Recurs gratuït per a comerços i establiments

L’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, és un servei públic que us pot ajudar a l’hora de revisar i traduir al català els vostres rètols, els fullets de publicitat i tota la documentació que poseu a disposició dels clients.

És important recordar que la llengua pròpia de Catalunya és el català, i que aquesta és la llengua oficial al costat del castellà. 

La llei diu: “La senyalització i els cartells d’informació general de caràcter fix i els documents d’oferta de serveis per a les persones usuàries i consumidores dels establiments oberts al públic han d’ésser redactats, almenys, en català.”

Per això, des de les administracions, començant per l’Ajuntament, fem un esforç perquè els comerços i serveis disposeu de recursos per adequar els vostres establiments a la llei. Així, l’Oficina de Català us atendrà de forma gratuïta i us corregirà o traduirà els fullets i la publicitat que vulgueu editar.

Podeu contactar-hi per mitjà del telèfon 972 358 555 o el correu blanes@cpnl.cat

També els trobareu a la Casa de Cultura, al c. de Jaume Arcelós, 7.

 

Consulteu els 21 vocabularis per al comerç i l’empresa aquí!

 

Tenint en català la documentació i els fullets i cartells no sols complireu la llei, sinó que oferireu un millor servei als vostres clients.