Des de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines s’ofereix un itinerari formatiu per aquells projectes i entitats que vulgueu crear-vos o consolidar-vos des d’una perspectiva d’economia social, solidària i cooperativa.
Es tracta de quatre caps de setmana formatius(divendres i dissabte, de 10 a 18h30) a diferents espaisde les comarques gironines:
• 4 i 5 de març a La Qperativa de Ripoll
• 1 i 2 d’abril al Núria Social d’Olot
• 29 i 30 d’abril a l’Ateneu Cooperatiu deSarrià de Ter
• 27 i 28 de maig a Can Rovira de SantHilari de Sacalm
S’abordaran totes aquells aspectes imprescindibles pera la creació i consolidació de projectes, des de l’àmbit territorial, d’influència – col·lectiu, personal i estructural: planificació estratègica, governança interna, pla econòmic i financer, comunicació transformadora, lideratges i atenció al conflicte, entre molts d’altres.
Es tracta de la quarta edició de La Grimpada, que ja ha acompanyat més de 200 projectes i ha fet possible la creació de 8 entitats i empreses de l’economia social. Aquest any hem fet un esforç per descentralitzar les formacions per poder així ampliar la dimensió de xarxa i promoure la intercooperació a diferents pols cooperatius i espais de referència del territori.
La Grimpada compta amb l’expertesa de persones mentores i d’iniciatives del sector: les cooperatives Resilience Earth, La Qperativa, Divertus i Mas La Sala; la Fundació Gentis, Pam a Pam, Altrart i XES Ripollès.
La formació està subvencionada pel Departament de Treball i Empresa de la Generalitat de Catalunya i és gratuïta per a les persones i projectes participants.
L’itinerari formatiu és per un màxim de 20 projectes. Les inscripcions estan obertes fins al 27 de febrer.
Us animem a inscriure-us a La Grimpada i a fer grimpar el vostre projecte!
Més informació a www.lagrimpada.org i a www.ateneucoopgi.org.
Us hi esperem!