TROBADA PER LA DIVERSITAT

La sala de plens de l’ajuntament de Blanes ha estat avui l’escenari d’una jornada per a la visibilització de persones amb discapacitat dins de l’àmbit laboral. A l’acte organitzat per la Fundació Adecco i l’Ajuntament de Blanes s’hi han reunit una trentena de persones i un parell d’empreses locals com a referents de bones pràctiques en el territori: DOMO i Fundació Carl Faust, del Jardí Botànic Marimurtra.

S’ha comptat, com a acte central, amb la participació de la Maria Petit, professional del mon de la comunicació i ambaixadora de la Fundació Adecco. Va patir un accident de moto als 17 anys i va perdre la vista i l’olfacte. La Maria va decidir lluitar per superar tots els obstacles i traduir les dificultats en motius d’aprenentatge, així ho ha deixat clar durant el seu testimoni.

Finalment, s’ha pogut comptar d’entre el públic, entre altres, amb les participants del programa de Treball als Barris: acompanyament a la gent gran, dels barris de S’Auguer i Sa massaneda. És un programa dirigit a persones de més de 65 anys i amb l’objectiu de fer activitats fora de la llar i promoure la socialització i la implicació amb l’entorn sociocomunitari.