Servei Local d’Ocupació adreçat a Joves (entre 16 i 29 anys)

El SLO Jove és un projecte nou de Promoció de la Ciutat que, treballat conjuntament amb l’Àrea de Joventut, permetrà acompanyar en el procés de recerca de feina i en la intermediació laboral al perfil jove (entre 16 i 29 anys), ajustant-se a les característiques que, com a col·lectiu, té.

El SLO Jove s’ubicarà a les instal·lacions de Promoció de la Ciutat de Blanes, on es realitzaran els itineraris per donar-se d’alta. Es disposarà d’un espai on trobar les ofertes de feina actives de la Borsa de Treball de Promoció de la Ciutat. També es posarà a l’abast dels joves ordinadors i connexió a internet per a la recerca de feina.

 • Per accedir als recursos d’aquest servei, caldrà assistir a les sessions d’inscripció que es faran presencialment i de manera grupal mensualment.
 • Durant el desenvolupament de la sessió, dividida en dos dies, es tractarà:
  1. Què és el SLO i com funciona. Explicació del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Blanes: Què fem? Què oferim? (orientació laboral, formació ocupacional i accés a les ofertes de feina).
  2. Descobrir l’objectiu professional.
  3. Tècniques  i estratègies de recerca de feina
  4. Com fer un Currículum
  5. Procés de selecció per competències
 • Una vegada inscrit al SLO, la persona jove tindrà:
  1. Acompanyament en el seu itinerari ocupacional
  2. Espai de Recerca de Feina
  3. Accés a la Borsa de Treball

Per assistir a les sessions d’inscripció del SLO Jove que es realitzaran a l’espai juvenil de la NAU4 (Avinguda de l’Estació, 70, Blanes), s’ha d’omplir, prèviament, el següent formulari

També es pot complimentar aquest formulari presencialment a Promoció de la Ciutat (Avinguda de l’Estació, 43) o al Punt d’Informació Juvenil (c/Ample, 11. Baixos).