Èxit de participació de Cre(u)ant camins

Més de 50 persones en la Primera jornada de visibilització de Dones Emprenedores al Casal Cívic i Comunitari Can Borell. 

El tastet

A les 17h es va donar el tret de sortida a l’última de les activitats en el marc del 8M organitzades per l’Ajuntament de Blanes. Entre el departament de Promoció Econòmica i el d’Acció Social es va dur a terme aquesta primera mostra i tastet on les diverses dones van poder mostrar les singularitats dels seus projectes, fer xarxa entre elles i establir sinèrgies des d’un punt comú: el seu procés d’emprenedoria.

La taula rodona

Després de les connexions que es van establir en la primera part de l’esdeveniment, totes les participants es van dirigir a la Sala Polivalent del Casal on van poder respondre a diferents preguntes sobre l’emprenedoria i el camí que cadascuna ha viscut per arribar fins on és. 

Es va poder comptar també amb la participació de fins a una quinzena d’alumnes de l’INS S’Agulla del CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, les quals es van preparar també, algunes preguntes per a les participants sobre els passos per a emprendre i les dificultats per fer-ho essent dona. 

En aquesta Primera Jornada es va comptar amb la participació de:

L’exposició quedarà al Casal Cívic i Comunitari Can Borell fins el proper divendres 22 de març.