Show cookings Ajuntament de Blanes 2023

Blanes promou el consum dels productes de proximitat.

Vine i participa als diferents SHOW COOKINGS i tallers de cuina. A continuació us compartim el Calendari amb els diferents tallers que es realitzaran aquest any.

Ens trobaràs al Mercat de fruites i verdura, al Mercat de Mas Enlaire (Projecte Singular- Anem a Plaça) i a la Confraria de Pescadors (Projecte GALP 2023).

Gaudeix arran de mar!

Showcooking GALP:

Blanes Arran del Plat: Projecte Galp Costa Brava 2023- Ajuntament de Blanes:

Va adreçat a les famílies i al turisme familiar amb l’ànim de donar a conèixer i experimentar, de primera mà, les receptes resultat de l’estudi «Recerca sobre el consum i els hàbits alimentaris al voltant del peix a Blanes” (primera fase del projecte Promoció del Consum del Peix, Blanes Arran de Mar- GALP 2022).

Vols conèixer de la mà dels pescadors i professionals del món del mar com cuinen els plats tradicionals mariners?

Ens endinsarem a la gastronomia local i pesquera amb les receptes més autèntiques i alhora tastarem el plat que prèviament s’haurà elaborat en directe.

Finalitzarem l’activitat amb una copeta de cava Ses Vernes

Horari: 18:00 a 20:00 hores a la Confraria de Pescadors de Blanes

Clicar per reservar: AQUÍ

(les places són molt limitades i només es podrà repetir en el cas de quedar places lliures. En cas de no poder-hi assistir agrairem que anul·leu la reserva de la plaça el més aviat possible)

 

Showcooking “Anem a Plaça”:

Cuinem en directe!

Les expertes cuineres de Kilòmetre 0, elaboraran en directe receptes amb productes blanencs: Peix de la Llotja de Blanes i Fruita i Verdura de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

Vine a provar-los de manera gratuïta als diferents mercats!

KIT de la Recepta: Emporta’t els ingredients a casa! Compra els productes per fer tu la recepta i et regalem la bossa “d’Arran de Mar”!

Horari: 11:00 a 13:30 hores als Mercats de Blanes

L’entrada és lliure.

Més informació del proper showcooking d’agost: AQUÍ