Servei de creació i consolidació d’empreses

El servei de creació i consolidació d’empreses t’informa, t’orienta i t’assessora en tots els aspectes que cal que tinguis en compte a l’hora d’inicar i gestionar el teu propi negoci:

  • T’ajudem a analitzar la viabilitat comercial, legal, tècnica, econòmica i financera de la teva idea de negoci.
  • T’expliquem tots els tràmits necessaris per donar d’alta el teu negoci.
  • T’ajudem a buscar, conèixer i poder complir les lleis i normatives que regulen el sector del negoci que vols iniciar.
  • T’ajudem en la cerca de finançament per poder iniciar el teu negoci.
  • T’oferim suport en temes d’organització i gestió interna, RRHH, màrqueting, ajudes i subvencions, etc.

Per rebre assessorament en qualsevol d’aquestes qüestions truca al 972 358 260 o envia’ns un correu electrònic.

Tot el que has de saber a l’hora d’iniciar el teu propi negoci

Et recomanem que assisteixis al nostre itinerari formatiu per a persones emprenedores, sobretot si mai has tingut un negoci propi abans. És un itinerari molt complet on t’explicarem de manera clara i senzilla totes aquelles coses que has de saber a l’hora d’inicar un negoci (els tràmits que hauràs de fer, els impostos que hauràs de pagar, com aconseguir els primers clients, com controlar els ingressos i les despeses del teu negoci, etc.). L’itinerari és de 24 hores i s’estructura en píndoles formatives de 4 hores cadascuna. Cada dijous impartim una píndola formativa, sempre en horari de les 9.30h a les 13.30h. Més informació, aquí.

Un cop finalitzat aquest itinerari formatiu, els assistents poden consultar tots els dubtes que encara poguessin tenir amb el tècnic de creació d’empreses, ja sigui presencialment en entrevistes individuals presencials o per videoconferència (prèviament concertades per telèfon al 972 358 260) o per  correu electrònic.

Evita errors i anticipa’t a possibles problemes a l’hora d’iniciar el teu negoci

Abans de crear el teu negoci, és molt recomanable que dissenyis amb tot detall com funcionarà i com s’organitzarà internament. El document que recull tot el disseny del teu negoci s’anomena pla d’empresa. El pla d’empresa serveix per analitzar si un negoci és viable comercialment, legalment, tècnicament, econòmicament i financerament. D’aquesta manera ens permet anticipar possibles problemes futurs. A més, és un document imprescindible si has de buscar finançament extern per al teu negoci (ajudes, subvencions, bancs…). Si vols que t’ajudem a fer el pla d’empresa del teu negoci, contacta’ns al 972 358 260 o envia’ns un  correu electrònic. Et pots descarregar un model de pla d’empresa aquí.

No deixis de formar-te en totes les qüestions que afecten directament al teu negoci

Al llarg de l’any impartim formacions sobre diferents temes relatius a la gestió de negocis. Són gratuïtes i obertes a tothom, però hi tenen prioritat d’accés les persones que han fet l’itinerari formatiu per a persones emprenedores i les persones que ja tenen un negoci propi en funcionament.

Aquestes formacions les imparteixen persones especialistes en el seu àmbit (advocats, gestors, experts en màrqueting, etc.). Els dies d’impartició d’aquestes formacions es poden saber a través del nostre facebook , motiu pel qual et recomanem que te’n facis seguidor/a, a través del nostre butlletí informatiu (si no el reps, demana’ns en el següent correu electrònic que te l’enviem: promocio@blanes.cat ), i també aquí.

*El servei de creació i consolidació d’empreses està cofinançat en un 50% pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu.