Servei de creació i consolidació d’empreses

El servei de creació i consolidació d’empreses t’informa, t’orienta i t’assessora en tots els aspectes que cal que tinguis en compte a l’hora d’inicar i gestionar el teu propi negoci:

  • T’ajudem a analitzar la viabilitat comercial, legal, tècnica, econòmica i financera de la teva idea de negoci.
  • T’expliquem tots els tràmits necessaris per donar d’alta el teu negoci.
  • T’ajudem a buscar, conèixer i poder complir les lleis i normatives que regulen el sector del negoci que vols iniciar.
  • T’ajudem en la cerca de finançament per poder iniciar el teu negoci.
  • T’oferim suport en temes d’organització i gestió interna, RRHH, màrqueting, ajudes i subvencions, etc.

Per rebre assessorament en qualsevol d’aquestes qüestions cal que t’inscriguis aquí i posteriorment et contactarem en breu. Per a més informació, truca al 972 358 260 (extensió 5) o envia’ns un correu electrònic.

 

Evita errors i anticipa’t a possibles problemes a l’hora d’iniciar el teu negoci

Abans de crear el teu negoci, és molt recomanable que dissenyis amb tot detall com funcionarà i com s’organitzarà internament. El document que recull tot el disseny del teu negoci s’anomena pla d’empresa. El pla d’empresa serveix per analitzar si un negoci és viable comercialment, legalment, tècnicament, econòmicament i financerament. D’aquesta manera ens permet anticipar possibles problemes futurs. A més, és un document imprescindible si has de buscar finançament extern per al teu negoci (ajudes, subvencions, bancs…). Si vols que t’ajudem a fer el pla d’empresa del teu negoci, contacta’ns al 972 358 260 (extensió 5) o envia’ns un correu electrònic.

 

No deixis de formar-te en totes les qüestions que afecten directament al teu negoci

Al llarg de l’any impartim formacions sobre diferents temes relatius a la gestió de negocis. Són gratuïtes i obertes a tothom, però hi tenen prioritat d’accés les persones que han rebut el nostre assessorament directe i les persones que ja tenen un negoci propi en funcionament.

Aquestes formacions les imparteixen persones especialistes en el seu àmbit (advocats, gestors, experts en màrqueting, etc.). Els dies d’impartició d’aquestes formacions es poden saber a través del nostre facebook , motiu pel qual et recomanem que te’n facis seguidor/a, a través del nostre butlletí informatiu (si no el reps, demana’ns en el següent correu electrònic que te l’enviem: promocio@blanes.cat ), i també aquí.

 

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball