Servei de creació i consolidació d’empreses 2020-04-06T22:00:51+02:00

Servei de creació i consolidació d’empreses

El servei de creació i consolidació d’empreses t’informa, t’orienta i t’assessora en tots els aspectes que cal que tinguis en compte a l’hora d’inicar i gestionar el teu propi negoci:

 • T’ajudem a analitzar la viabilitat comercial, legal, tècnica, econòmica i financera de la teva idea de negoci.
 • T’expliquem tots els tràmits necessaris per donar d’alta el teu negoci.
 • T’ajudem a buscar, conèixer i poder complir les lleis i normatives que regulen el sector del negoci que vols iniciar.
 • T’ajudem en la cerca de finançament per poder iniciar el teu negoci.
 • T’oferim suport en temes d’organització i gestió interna, RRHH, màrqueting, ajudes i subvencions, etc.

Per rebre assessorament en qualsevol d’aquestes qüestions truca al 972 358 260 o envia’ns un correu electrònic.

Tot el que has de saber a l’hora d’inicar el teu propi negoci

Et recomanem que assisteixis al nostre curs sobre creació d’empreses, sobretot si mai has tingut un negoci propi abans. És un curs molt complet on t’explicarem de manera clara i senzilla totes aquelles coses que has de saber a l’hora d’inicar un negoci (els tràmits que hauràs de fer, els impostos que hauràs de pagar, com aconseguir els primers clients, com controlar els ingressos i les despeses del teu negoci, etc.). El curs és de 20 hores i s’estructura en píndoles formatives de 4 hores cadascuna. Cada dijous impartim una píndola formativa, sempre en horari de les 9.30h a les 13.30h.

El temari del curs és el següent:

 • Píndola formativa 1: Tràmits per a iniciar una activitat econòmica
 • Píndola formativa 2: Quant em costarà obrir el meu negoci i quan em costarà mantenir-lo?
 • Píndola formativa 3: Quina és la forma jurídica ideal per al meu negoci? Quines normes legals he de complir?
 • Píndola formativa 4: Quins impostos hauré de pagar, com i quan?
 • Píndola formativa 5: Claus per a ser un venedor d’èxit

Propers cursos que s’impartiran durant el 2020:

 • Pendents de fer segons l’evolució de l’afectació pel Covid-19

L’assistència a aquest curs és lliure, gratuïta i oberta a tothom però és obligatori inscriure’s-hi. Les inscripcions es poden fer telefònicament al 972 358 260, per correu electrònic o presencialment a la recepció de l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes (Avinguda de l’Estació, núm. 43 -al costat de la ITV de Blanes-).

Un cop finalitzat el curs, els assistents poden consultar tots els dubtes que encara poguessin tenir amb el tècnic de creació d’empreses, ja sigui presencialment en entrevistes individuals (prèviament concertades per telèfon al 972 358 260) o per  correu electrònic.

Evita errors i anticipa’t a possibles problemes a l’hora d’iniciar el teu negoci

Abans de crear el teu negoci, és molt recomanable que dissenyis amb tot detall com funcionarà i com s’organitzarà internament. El document que recull tot el disseny del teu negoci s’anomena pla d’empresa. El pla d’empresa serveix per analitzar si un negoci és viable comercialment, legalment, tècnicament, econòmicament i financerament. D’aquesta manera ens permet anticipar possibles problemes futurs. A més, és un document imprescindible si has de buscar finançament extern per al teu negoci (ajudes, subvencions, bancs…). Si vols que t’ajudem a fer el pla d’empresa del teu negoci, contacta’ns al 972 358 260 o envia’ns un  correu electrònic. Et pots descarregar un model de pla d’empresa aquí.

No deixis de formar-te en totes les qüestions que afecten directament al teu negoci

Al llarg de l’any impartim càpsules formatives sobre diferents temes relatius a la gestió de negocis. Són gratuïtes i obertes a tothom, però hi tenen prioritat d’accés les persones que han fet el curs de creació d’empreses i les persones que tenen un negoci propi ja en funcionament.

Aquestes càpsules formatives les imparteixen persones especialistes en el seu àmbit (advocats, gestors, experts en màrqueting, etc.). Els dies d’impartició d’aquestes càpsules formatives es poden saber a través del nostre facebook , motiu pel qual et recomanem que te’n facis seguidor/a, a través del nostre butlletí informatiu (si no el reps, demana’ns en el següent correu electrònic que te l’enviem: promocio@blanes.cat ), i també aquí.

*El servei de creació i consolidació d’empreses està cofinançat en un 50% pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu.