El passat dijous 23 de març de 2023 el Servei Local d’Ocupació de Blanes va organitzar el primer  Speed Dating Laboral.

L’objectiu de la Jornada era oferir intermediació laboral entre empreses del territori i persones en procés de recerca de feina (i usuàries del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Blanes).

Es va fer difusió de l’activitat per tal que les empreses del territori tinguessin l’oportunitat de participar en aquesta jornada d’entrevistes ràpides i així poder incorporar personal a les vacants ofertades fent els diferents processos de selecció.

Els aspirants tenien 10 minuts per presentar-se a les empreses: posar en valor les seves habilitats-competències i oferir el seu currículum, amb la finalitat de postular-se.

Es van gestionar un total de 19 ofertes de feina de diferents sectors professionals: hostaleria, turisme, seguretat, sanitat i administració. Es van cobrir totes les vacants ofertades a les empreses

91 persones es van inscriure a les ofertes de feina vinculades al Speed Dating Laboral.

La jornada va tenir una durada aproximada de 4 hores i durant aquest matí es van realitzar més de 150 entrevistes ràpides.

L’experiència ha estat molt positiva, d’una banda els participants van tenir l’oportunitat de fer vàries entrevistes amb diferents empreses. Les empreses afirmen que incorporaran alguns aspirants al lloc de treball.