Participa a la campanya de Nadal REGALA REIS A BLANES

Benvolgut/da,

Des de l’Ajuntament de Blanes t’animem a participar a la campanya de Nadal “REGALA REIS A BLANES”. Aquesta té per objectiu incentivar la compra en els comerços de la vila, per tal de garantir que aquest Nadal tots els nens i nenes tinguin el seu regal de reis.

Com funciona aquesta campanya?

L’Ajuntament farà arribar, als nens i nenes de P3 a 6è de primària de tots els centres educatius de Blanes, una carta per enviar als Reis d’Orient que podran deixar a la bústia reial situada davant de l’Ajuntament. La part inferior d’aquesta carta tindrà un retallable que contindrà un cupó de descompte per valor de 10€ amb un codi alfanumèric únic que no es pot duplicar ni falsificar.

Les famílies podran utilitzar aquest cupó de descompte per valor de 10€ a qualsevol establiment comercial de Blanes adherit a la campanya “REGALA REIS A BLANES”, des del 17/12/2020 i fins al dia 5/01/2021.

Qui es pot adherir a la campanya?

Tots els establiments comercials de Blanes que tinguin productes a la venda susceptibles de regalar en aquestes festes (establiments comercials de venda de productes d’alimentació inclosos). Aquesta campanya no va dirigida als negocis de prestació de serveis ni als negocis de l’àmbit de la restauració.

Com es fa aquesta adhesió dels establiments a la campanya?

AVIS : ELS ESTABLIMENTS TENIEN FINS AL DIA 21 DE DESEMBRE DE 2020 PER ADHERIR-SE. Actualment deshabilitat.

Per fer l’adhesió del vostre establiment a la campanya “REGALA REIS A BLANES”, us haureu de registrar, a partir del dia 5 de desembre i fins al 21 de desembre, a la següent plataforma web https://regalareis.blanes.cat/ca/user on se us generarà un LOGIN i un PASSWORD.

Un cop adherit, com es fa la validació dels cupons de descompte?

Per validar el cupó de descompte en la venda, haureu d’entrar a la plataforma (amb el login i password que ja tindreu) i introduir el codi alfanumèric que trobareu en el cupó. Un cop validat el codi a la plataforma, es podrà aplicar el descompte en la venda, mai abans.

En el cas que un mateix cupó es vulgui utilitzar més d’una vegada, la plataforma no l’acceptarà.

Exemple cupó de descompte:

Les famílies podran utilitzar aquest cupó de descompte per valor de 10€ a qualsevol establiment comercial de Blanes adherit a la campanya “REGALA REIS A BLANES”, des del 17/12/2020 i fins al dia 5/01/2021.

Els establiments adherits a la campanya es poden consultar aquí.

2020-12-22T10:50:25+02:00 14/12/2020|Categories: Pla de barris|