Nota aclariment: Programa Treball i Formació extraordinari (Plans d’Ocupació)

Nota aclariment: Programa Treball i Formació extraordinari (Plans d’Ocupació)

Nota d’aclariment

Davant dels dubtes i sol·licituds d’informació que ens han arribat al departament de Promoció de La Ciutat de l’Ajuntament de Blanes referents a la convocatòria del programa TREBALL I FORMACIÓ extraordinari, volem aclarir alguns dels punts que han generat més consultes: 

Totes les persones inscrites a l’Oficina de Treball i al SOC com a demandants d’ocupació (independentment de la data d’inscripció) tindran les mateixes oportunitats tenint en compte els requisits, normativa del programa (un cop publicat per la Generalitat de Catalunya) i procediments del SOC. 

Les persones inscrites com a demandants d’ocupació al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) abans de la declaració de l’estat d’alarma, van tenir l’oportunitat de poder inscriure’s com a demandants d’ocupació i d’actualitzar el seu currículum vitae de manera presencial a l’Oficina de Treball que els hi correspon per població de residència.

Les persones inscrites com a demandants d’ocupació al SOC a partir del 16 de març de 2020, només ho han pogut realitzar telemàticament i no han tingut l’oportunitat d’actualitzar el seu currículum vitae donat que les Oficines de Treball estaven tancades al públic.

Per aquest motiu, amb l’ànim de garantir la igualtat d’oportunitats per a totes les persones interessades en participar en plans d’ocupació s’ha facilitat el formulari per a la recollida de dades. Les persones interessades no cal que ens facin arribar el seu c.v. personal per correu electrònic.

2020-05-27T10:24:25+02:00 27/05/2020|Categories: Ocupació|