El mercat de teixits i objectes diversos (com colònies, ferreteria, música i objectes de la llar) se situa cada dilluns de les 9:00 a les 14:00 hores a tres zones del municipi. A Mas Enlaire (amb 25 parades), al passeig de Mar que va des de la zona del Passeig de Cortils i Vieta fins al final del Passeig de la Mestrança, amb 159 parades i també a la plaça 11 de Setembre.
El seu emplaçament privilegiat davant de mar, una de les zones més turístiques de la vila, el fa un lloc ideal per als visitants i compradors/es, tant de Blanes com dels municipis del costat.
Cada dilluns de l’estiu és un lloc a visitar pels turistes que conviuen temporalment al municipi, i que se sumen als veïns que s’apropen habitualment a buscar entre les paradetes les ofertes de roba i d’altres estris o només a fer un tomb i viure l’ambient tant característic del mercat a la vila.

Horaris dels mercats de teixits:

L’horari de mercat per als compradors és de les 9:00 a les 14:00 hores. Pels encarregats de les parades, els llocs de venda s’instal·len des de les 5 fins les 9 hores. Fora d’aquest horari no es permet la instal·lació ni la retirada dels llocs de venda ni tampoc la circulació de vehicles dins el mercat. Les parades del mercat hauran d’ésser totalment reti­rades abans de les 16 hores, entre els mesos de juny i setembre, ambdós inclosos, i a les 15:30 hores, la resta de l’any.

Reglament municipal dels mercats de teixits

Contacte: Ajuntament de Blanes
Departament d’Enginyeria
Secció d’Activitats
Tel.: 972 379 377