Píndoles formatives d’emprenedoria

Per a poder-te inscriure a les píndoles formatives d’emprenedorira, cal que ens facis arribar una fitxa d’inscripció degudament emplenada i signada. Ho pots fer de 3 maneres:

 1. Enviar-nos la inscripció de manera telemàtica. Per a fer-ho cal seguir aquests passos:
  1. Descarregar-te la fitxa d’inscripció aquí.
  2. Un cop hagis descarregat la fitxa d’inscripció al teu ordinador, cal obrir-la amb el programa ADOBE ACROBAT READER i emplenar-la. (Si no tens l’ADOBE ACROBAT READER, te’l pots descarregar gratuïtament aquí. Si obres la fitxa d’inscripció amb qualsevol altre lector de PDF’s pot ser que tinguis problemes a l’hora d’omplir els camps).
  3. Signa-la electrònicament amb el teu certificat digital (IDCAT, FNMT o altres).
  4. Fer-nos arribar la fitxa d’inscripció degudament emplenada i signada electrònicament per correu electrònic clicant aquí. Cal que en aquest mateix correu electrònic hi adjuntis el teu DNI o NIE escanejat.
 2. Portar la inscripció a les nostres dependències. Si vols pots descarregar-te la fitxa d’inscripció aquí, imprimir-la, omplir-la a mà i portar-nos-la aquí. O, si vens a les nostres dependències, també et podem facilitar una fitxa d’inscripció per a que l’emplenis al moment. Caldrà que portis el teu DNI o NIE.

  IMPORTANT: Només cal omplir la fitxa d’inscripció UN SOL COP. Si llavors assisteixes a més formacions d’emprenedoria a Promoció de la Ciutat, NO cal que tornis a omplir la fitxa d’inscripció.

Llavors un cop ja ens hagis fet arribar la teva fitxa d’inscripció, ja et pots inscriure a la píndola formativa que més t’interessi:

No obstant, et recomanem que t’inscriguis a les 7 píndoles formatives (l’itinerari complet) per tal que tinguis tota la informació més necessària i rellevant a tenir en compte a l’hora de crear un negoci.

Moltes gràcies pel teu interès en aquestes píndoles formatives per a persones emprenedores!