Finançament per al teu negoci

Pots consultar tots els ajuts i subvencions que hi ha per al teu negoci al cercador d’ajuts i serveis per a l’empresa de la Generalitat de Catalunya i, si vols conèixer en detall quins tipus concrets d’ajuts i subvencions s’ofereixen actualment per iniciar i consolidar negocis, clica aquí.

Altres alternatives de finançament són les que ofereixen l’Administració en forma d’aval o l’entrada d’inversors com a accionistes i que pots conèixer aquí.

A part del finançament que es pot aconseguir dels bancs i organismes oficials, existeixen també altres vies alternatives de finançament. Si vols saber quin tipus de finançament alternatiu és el més adient per al teu negoci, clica aquí.

I si vols iniciar un negoci de gran complexitat (una fàbrica, una startup, etc.), el més convenient és que demanis assessorament especialitzat en la cerca de finançament aquí.

Ara mateix hi ha obertes les següents convocatòries d’accés al finançament:

Finançament orientat a autònoms, empreses i entitats públiques i privades, tan espanyoles com estrangeres, que realitzin inversions productives en el territori nacional i/o necessitin cobrir necessitats de liquiditat. Fins el 21 de desembre de 2018. Consulta aquí.

L’objectiu d’aquests ajuts és identificar on es troba la tecnologia diferencial catalana, els diferents proveïdors que l’ofereixen i els facilitadors que participen en el procés. Fins el 30/11/2018 podeu presentar sol·licitud. Subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i Acció. Consulta aquí.

Ajuts en forma de garantia per al finançament de projectes d’autònoms, micro, petites i mitjanes empreses per afavorir, mitjançant processos d’enfortiment de projecte i creixement i de la digitalització, la millora de la competitivitat i la qualitat de les empreses catalanes i reactivar així l’economia catalana. Fins el 26 de setembre de 2018 o fins exhauriment del pressupost. Consulta aquí.

Ajuts en forma de finançament per impulsar l’emprenedoria corporativa. Adreçat a petites empreses amb establiment operatiu a Catalunya constituïdes com a: societat de responsabilitat limitada, societat anònima i societat limitada nova empresa. Subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i Acció. Fins al 27/12/2019. Consulta aquí.