L’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes posa en marxa un programa d’assessorament en l’àmbit financer, econòmic i de desenvolupament de negoci dirigit prioritàriament a persones autònomes que tinguin el seu negoci al municipi de Blanes i que s’hagi vist directament afectat per la COVID19.


Aquest assessorament el realitzarà una assessoria financera externa, expressament contractada per a l’ocasió en el marc de la convocatòria de subvencions de la Diputació de Girona adreçades a la reactivació del teixit comercial i econòmic, derivades de l’impacte de la COVID-19.


Aquest programa consisteix en tres entrevistes individuals amb cadascún dels participants: 

– En la primera entrevista es fa una anàlisi de situació i una diagnosi financera de l’estat del negoci.

– En la segona entrevista, s’entrega al participant una sèrie de mesures i correccions a implementar per tal de millorar l’estat financer del seu negoci.

– I, en una tercera entrevista, s’analitza l’impacte que han tingut aquestes mesures correctores proposades per l’assessoria financera.


La participació en aquest programa és lliure i gratuïta, i implica :

1) Fer la preinscripció al programa aquí.

2) Resultar seleccionat/da per a poder participar en aquest programa, ja que les places són limitades.

3) Les empreses/autònoms que hagin estat seleccionats han de presentar una documentació financera que hauran de demanar prèviament al seu gestor (es tracta d’informació bàsica que pertany al propietari del negoci i que, per aquest motiu, el gestor no hauria de cobrar per a facilitar-la). 

4) El programa consta d’una sessió incial de presentació i tres sessions individuals. Les empreses participants s’hauran de comprometre a assistir-hi.Aquest programa es realitzarà durant els mesos d’octubre i novembre, i suposa una molt bona oportunitat per aquells negocis que s’hagin vist directament afectats per la Covid19 i necessitin fer un plantejament seriós de les seves finances. Així doncs, us animem a presentar-vos-hi.

Aquesta acció es durà a terme en el marc de la convocatòria de subvencions de la Diputació de Girona adreçades a la reactivació del teixit comercial i econòmic, derivades de l’impacte de la COVID-19.