Des de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes t’ajudem a sol·licitar els ajuts extraordinaris per a persones autònomes afectades per la COVID-19

A partir de les 09.00h d’aquest divendres 19 de febrer i fins a les 15.00h del 26 de febrer de 2021 es pot fer el tràmit d’inscripció prèvia als ajuts per a persones autònomes i microempreses afectades per la Covid.

A aquells que us interessi obtenir aquestes ajuts heu de tramitar aquesta inscripció prèvia, que quan es publiqui la convocatòria ja serveix com a sol·licitud d’aquestes ajuts.

Des de Promoció de la Ciutat ajudem a fer aquesta inscripció prèvia. Cal reservar hora pel “Punt TIC” dient que es volen demanar els ajuts extraordinàris per a autònoms. Podeu reservar hora trucant al 972 358 260 o  presencialment a la recepció de Promoció de la Ciutat.

Us enllacem aquí el document amb els detalls a tenir en compte i us facilitem també més informació:

ORDRE TSF/32/2021, de 5 de febrer, per la qual s’obre el tràmit d’inscripció prèvia dels ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica enfront de la COVID-19 per a persones treballadores autònomes individuals o persones treballadores autònomes que formin part d’una microempresa: https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=892796&language=ca_ES

http://canalempresa.gencat.cat/ca/01_que_voleu_fer/mesuresempresesiautonoms/mesures-economiques-i-socials-per-a-empreses-i-autonoms/ajuts-i-prestacions-per-empreses-i-autonoms/ajuts-autonoms-empreses-erto/ajuts-petites-micro-empreses-erto-mantenir-llocs-de-treball/

*Les persones beneficiàries de subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil per a l’any 2020 NO poden accedir a aquest ajut per incompatibilitat.

Per a més informació, us recomanem fer una lectura detallada de la informació que conté aquest enllaç, sobretot l’apartat de “Preguntes freqüents”.

Atentament,

Equip de Promoció de la Ciutat
de l’Ajuntament de Blanes