‍Des de l’Ajuntament de Blanes t’engresquem a participar a la campanya de Nadal “REGALA REIS A BLANES”. Aquesta té per objectiu incentivar la compra en els comerços de la vila.

 

Com funciona aquesta campanya?

L’Ajuntament farà arribar, als nens i nenes de P3 a 6è de primària de tots els centres educatius de Blanes, una carta per enviar als Reis d’Orient que podran deixar a la bústia reial davant de l’Ajuntament. 

 La part inferior d’aquesta carta tindrà un retallable que contindrà un cupó de descompte per valor 12€ amb un codi alfanumèric únic (no es pot duplicar ni falsificar).

Les famílies podran utilitzar aquest cupó de descompte per valor de 12€ a qualsevol establiment comercial de Blanes que s’adhereixi a la campanya REGALA REIS A BLANES des del 15/12/2023 i fins al dia 5/01/2024.

 Adhesió dels establiments a la campanya:

Per fer l’adhesió del vostre establiment a la campanya REGALA REIS A BLANES, us haureu de registrar, a partir del dia 5/12 i fins al 20/12 (a les 13:00 h), a la següent plataforma web regalareis.blanes.cat, on se us generarà automàticament un LOGIN i un PASSWORD.

 Validació dels cupons de descompte:

Per validar el cupó de descompte en la venda, haureu d’entrar a la plataforma (amb login i password) i introduir el codi alfanumèric que trobareu en el cupó. Un cop validat el codi a la plataforma, es podrà aplicar el descompte en la venda, mai abans. En el cas que un mateix cupó es vulgui utilitzar més d’una vegada, la plataforma no l’acceptarà.

 Pagament dels cupons als establiments:

Posteriorment, l’Ajuntament de Blanes pagarà a cada establiment comercial l’import de tots els cupons de descompte que hagi validat a la plataforma. El pagament es farà a principis del mes de febrer mitjançant una transferència bancària.
Recomanem que els establiments comercials adherits es quedin tots els cupons de descompte que vagin validant, per tal de poder fer comprovacions posteriors, si escau.

Identificació dels establiments adherits:

Per tal de visibilitzar els establiments adherits a la campanya, des de la plataforma us podreu descarregar el rètol de la campanya REGALA REIS A BLANES (en format PDF) que s’haurà d’imprimir en color i penjar a la porta de l’establiment. Si l’establiment comercial no té mitjans per imprimir el rètol, es podrà adreçar, a partir del dia 12/12, al departament de Promoció de la Ciutat (Av. De l’Estació, 43 – De 9:00 h a 14:00 h) o a l’Oficina de Turisme (plaça de Catalunya, s/n De 10.00 h a 13:30h) en dies laborables.

Qui es pot adherir a la campanya?

Tots els establiments comercials de Blanes que tinguin productes a la venda susceptibles de regalar en aquestes festes (establiments de venda de productes d’alimentació inclosos).
Aquesta campanya no va dirigida als negocis de prestació de serveis ni als negocis de l’àmbit de la restauració.

Què cal fer si teniu alguna incidència tècnica en registrar-vos a la plataforma per adherir-vos-hi?

El període per registrar-vos a la plataforma com a establiment adherit s’inicia el 5 de desembre i finalitza el 20 de desembre (a les 13:00 h).

Si durant aquest registre es produeix qualsevol incidència, podeu trucar al 972 358 260 (Ext. 4431 – 4456) o enviant un correu electrònic a promocio@blanes.cat, indicant la vostra incidència i el vostre telèfon de contacte.

Què cal fer si teniu alguna incidència tècnica a la plataforma per validar els cupons de descompte?

Per a qualsevol incidència a l’hora de validar els cupons de descompte truqueu a partir del dia 15 de desembre al 93 264 41 58 en horari de les 10:00 h a les 13:30 h i de les 17:00 h a les 21:00 h de dilluns a diumenge (caps de setmana inclosos), a excepció dels dies 25/12/2023 i 01/01/2024 en què no hi hauria servei d’atenció telefònica i els dies 24 i 31 de desembre l’atenció finalitzaria mitja hora abans (a les 20.30h).

El període per fer la validació dels cupons a la plataforma s’inicia el 15 de desembre i finalitza el 5 de gener de 2024.