Busques treballadors per al teu negoci?

La Borsa de Treball és un servei gratuït que depèn de l’Àrea de Promoció de la Ciutat  i que té un paper d’intermediació entre les empreses que necessiten incorporar professionals i les persones que cerquen feina o volen canviar d’ocupació.

Totes les empreses que vulguin inserir les seves ofertes de feina per trobar candidats. El servei està obert a empreses de tot el territori.

  1. Servei de Difusió i Intermediació

Posem a disposició de les empreses un canal de difusió de les seves ofertes a través d’un espai físic al Servei Local d’Ocupació, al web  de Promoció de la Ciutat i xarxes social.

Totes les persones que formin part de la Borsa de Treball poden mostrar el seu interès per les ofertes i participar en la selecció, sempre que compleixin tots els requisits sol·licitats per l’empresa.

Un cop feta la inscripció del candidat o candidats interessats en l’oferta, els tècnics verificaran que la persona compleixi els requisits demanats per l’empresa. Un cop valorada positivament la candidatura de l’usuari, s’enviarà el currículum a l’empresa per tal que de poder-se incorporar al procés de selecció. Si l’empresa ho considera adient, es posarà en contacte amb el candidat.

2.  Servei d’Intermediació i Entrevista Personal

El personal tècnic del Servei Local d’Ocupació s’encarregarà de la validació dels possibles candidats inscrits a cada oferta de feina i farà una primera entrevista per valorar els aspectes exigits per l’empresa. Un cop valorats, en cas de ser positius, s’enviarà la candidatura a l’empresa.

Cal recordar, que aquest servei és un valor afegit a la Borsa de Treball que ens permet participar de tot el procés de selecció i fidelitzar les empreses.

– Per telèfon al 972 358 260, extensions 4456 / 4457

– Presencialment a la Recepció de l’Àrea de Promoció de la Ciutat

– Per correu electrònic empresa@blanes.cat ó clubdelafeina@blanes.cat

SOL·LICITUD DEL SERVEI DE LA BORSA DE TREBALL

    DADES DE L'EMPRESA OFERTANT

    DADES I UBICACIÓ DE LA FEINA

    CONDICIONS QUE OFEREIX L'EMPRESA

    REQUISITS