Si tens entre 18 i 60 anys (ambdues edats incloses), ets emprenedora o t’has vist obligada a reinventar el teu negoci , aquí trobaràs inspiració i estímul. Aprofita l’oportunitat i posa’t en marxa!

Inscriu-te aquí i, si surts seleccionada, podràs disfrutar del programa d’acompanyament per a dones emprenedores que t’oferim i optar també a un premi de 5.000€.

El programa d’acompanyament consisteix en 6 sessions de formació en línia per ajudar-te a aprofundir en les claus de l’emprenedoria i desenvolupar el teu projecte empresarial. A l’acabar la formació, que es realitzarà al llarg de 6 setmanes , t’ajudarem a crear una presentació de la teva idea de negoci en què aplicaràs tot el que s’ha treballat en les sessions. El programa d’acompanyament acaba al juliol de 2021.

Decideix quina de les dues categories de l’itinerari d’emprenedoria s’ajusta millor al teu projecte:

• “Vull emprendre”, si tens una idea molt clara del negoci que vols desenvolupar però encara no l’has dut a terme.

• “Tinc un negoci”, si el teu projecte ja està en actiu i vols professionalitzar-te o si necessites ajuda per l’afectació del COVID19.

Totes les dones que finalitzin el 80% de la formació podran accedir a la comunitat GIRA MUJERES per continuar recolzant-se i creixent juntes. D’entre tots els projectes presentats, s’elegiran 24 finalistes dels quals es premiaran 4 projectes guanyadors. Els 4 projectes guanyadors rebran una dotació econòmica de 5.000 € * per donar suport al seu llançament.

Ara és el teu moment! Apunta’t i reinventa el teu futur!